Agafeu la BTT i que comenci l’aventura! | Benvinguts al Blog de Ir Oui Come
Home EsdevenimentsEsport Agafeu la BTT i que comenci l’aventura!

Agafeu la BTT i que comenci l’aventura!

par Oriol

Bastant sovint pensem que Catalunya i la Catalunya Nord són només platges, turisme familiar. Però també hem de comptar amb la part muntanyosa d’aquestes dues regions!

Entre els Pirineus Orientals i Catalunya us esperen una gran quantitat de modalitats esportives. Des de fa ja alguns anys, és terreny de joc dels amants de la BTT. Hi ha centenars de pistes accessibles pels amants de la BTT ja que les condicions naturals són immillorables!

Cordeu-vos el casc, pugeu a la bicicleta i veniu a aquests punts allunyats dels fluxs turístics que només busquen Sol i platja. Vacances esportives a la vista!

Dels Pirineus a la Costa Brava en bicileta!

Per aquells que volen descobrir les terres catalanes d’una manera original, heu de saber que hi ha centenars d’itineraris dedicats a la pràctica de la BTT.

Els costat francès, les vies verdes són les predominants per la pràctica del cicloturisme. Des de petits camins del litoral podràs anar de Perpinyà a la costa passant per la via litoral de Portbou fins a St-Cyprien, els itineraris no us en faltaran.

Si sou més de adrenalina, les estacions d’esquí obren les seves portes durant l’estiu per baixar per les pistes adaptades a diferents nivells!

A la part catalana, els centres de BTT són reconeguts per fer unes activitats de turisme i naturalesa sanes. Certs itineraris un permetran beneficiar d’infraestructures dedicades a les activitats esportives. Hi ha refugis i albergs al llarg dels camins i dutxes per fer la estança el més còmode possible.

Podeu descobrir els magnífics i petits pobles on la famosa cuina catalana us ajudarà a recarregar les piles i seguir endavant. Les visites als pobles us faran descobrir la història i la riquesa d’aquesta regió.

VTT slow tourisme paysages catalogne

De les pistes d’enduro als camins més tranquils

Podreu escollir el nivell de dificultat que més un convingui. Des de el descens i salts fins a les pistes més tranquil·les, feu la vostra elecció pels milers de kilòmetres de camins dedicats a aquesta activitat.

Una de les activitats preferides pels més temeraris és sortir tot el grup baixant fent descens per la muntanya tots junts.

Els centres de BTT us deixen llogar el material necessari per fer les activitats. S’adapten a tot, a una jornada, una setmana…

Si us encanten els passeigs, existeixen circuits de 1.200km, Transcatalunya us permetran descobrir 5 itineraris i 23 etapes! Per a tots els nivells!

http://www.catalunyaexperience.fr/non-classe/parcourez-la-catalogne-en-vtt-avec-la-transcatalunya

 

Si sou dels que us agraden prémer el fre a darrer moment o al revés, us agraden els passeigs tranquils, la regió posseeix totes les infraestructures perquè gaudiu plenament cada sortida.

Veniu a ompliu-vos d’adrenalina, de sensacions fortes… Bon passeig!

Vous aimerez aussi

Laisser un commentaire

Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience. Nous supposerons que vous êtes d'accord avec cela, mais vous pouvez vous retirer si vous le souhaitez. Accepter Lire

15585

INSCRIVEZ-VOUS À NOTRE

NEWSLETTER