Festival Cruïlla Barcelona, del 12 al 14 de juliol | Benvinguts al Blog de Ir Oui Come
Home Uncategorized @ca Festival Cruïlla Barcelona, del 12 al 14 de juliol

Festival Cruïlla Barcelona, del 12 al 14 de juliol

par Oriol

Música, art i gastronomia al Cruïlla, del 12 al 14 de juliol

Quan parlem de Barcelona i de l’estiu és impossible no parlar del festival Cruïlla Barcelona! El polivalent Parc de Fòrum acull, un cop més, aquest festival que cada any va creixent. L’objectiu dels organitzadors no és arribar a ser un espectacle de masses sinó un lloc tranquil i modern on poder gaudir dels diferents artistes i ambients.

Aquest festival dura tres dies, de dijous 12 a dissabte 14 de juliol, on passaran artistes tan coneguts com Bunbury, Phophets of range i The roots. Durant aquests tres dies els assistents podran gaudir de diferents grups internacionals i nacionals d’estil molt diferents. Entre tots els artistes, hem de destacar el tancament del festival a càrrec de La Fura dels Baus, el grup de teatre que es va encarregar de la cerimònia dels Jocs Olímpics de Barcelona el 1992.

Barcelona Cruïlla es troba en un escenari únic de la ciutat de Barcelona, el Fòrum. Aquest espai sempre ha estat un lloc de concerts i actuacions que han fet del Fòrum i de la seva proximitat al mar un lloc únic i especial. Per assistir al festival es compta amb una gran xarxa de transports públics com tramvies, autobusos i metros.

Encara no tens entrades? Tranquil, encara es poden comprar entrades per concerts i actuacions. Es poden comprar entrades per dies i abonaments de dos i tres dies.


En el Cruïlla, l’art no és tan sols sobre els escenaris! Durant aquests dies de festival es creen espectacles fora dels escenaris amb la dansa, el teatre i la pintura com a principals protagonistes. Els escenaris dels diferents concerts estan especialment pensats i creats per aquesta ocasió. Cadascun és obra d’art única!

El folklore català també té el seu moment en aquest festival tan cool. El divendres 13 el tancament de la jornada té com a protagonistes les bruixes i el correfoc de l’Aquelarre de Cervera, una de les festes tradicionals més populars de la Catalunya central. Com hem dit anteriorment, el festival tanca amb un dels grups més estimats i apreciats de Catalunya, la Fura dels Baus, que van tenir l’honor de fer les cerimònies dels Jocs Olímpics de Barcelona 92.

La moda de carrer tampoc queda allunyada del festival! Durant aquests dies, els assistents poden gaudir de l’art de carrer del graffiti amb artistes com Jock White o David Byrne. Sushi, hamburgueses… Com és habitual en aquests festivals, les fooftrucks s’emporten el protagonisme gastronòmic, fins a 15 foodtrucks faran els seus plats dins del mateix recinte.

¡Viu la música, viu Barcelona, vine al Cruïlla!

Més informació a https://www.cruillabarcelona.com/ca/

Vous aimerez aussi

Laisser un commentaire

Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience. Nous supposerons que vous êtes d'accord avec cela, mais vous pouvez vous retirer si vous le souhaitez. Accepter Lire

15585

INSCRIVEZ-VOUS À NOTRE

NEWSLETTER