Els 5 pobles medievals més bonics a Catalunya | Benvinguts al Blog de Ir Oui Come
Home Cultura Els 5 pobles medievals més bonics a Catalunya

Els 5 pobles medievals més bonics a Catalunya

par Oriol

Riques de presència humana que es remunta segles endarrere, les terres catalanes guarden més d’un tresor històric. Deixant a banda la riquesa natural, molts pobles medievals destaquen per sobre la resta. Aquí van els 5 pobles medievals més impressionants que et faran perdre pels seus impressionants carrers.

Besalú

Situat a prop de la proximitat del parc volcànic de la Garrotxa, Besalú es coneix com el bressol de la cuina catalana.

El seu pont fortificat del segle XII que passa per sobre del Fluvià acull visitants que vulguin ficar-se dins de les entranyes d’aquesta meravellosa vila. Els seus antics banys jueus, el monestir de Sant Pere, la casa Cornella són un dels testimonis de riquesa històrica que es pot veure en els seus carrers.

La imatge del pont ha sobreviscut segles i segles. Una visita a la que no es pot fallar!

Per saber més, consulta el nostre article de Besalú!

Eus

Inscrit a la llista dels pobles més bells de França, Eus està situat en un turó des de fa més de 10 segles. Entre aigua i sol, és una de les figures de la Catalunya Nord.

Tots els seus carrers empedregats són per vianants per tal que puguin visitar la vila tranquil·lament. Un ambient calmat. Visitar Eus durant la primavera us permetrà descobrir com les flors ofereixen un espectacle incomparable amb el Canigó al teló de fons! Preneu-vos el vostre temps per descobrir aquest tresor històric i cultural.

Consulteu aquí el nostre article sobre aquesta vila!

village pyré

Pals

Un dels signes particulars d’aquesta acollidora vila és el color de les seves pedres. Quan el sol es reflexa a les pedres, un ambient de dolçor i de tranquil·litat envaeix els carrers.

El mirador Josep Pla ofereix una vista panoràmica sobre les planes del  Baix Empordà. La seva situació al Monst Aspre permet veure les Illes Medes.

Passejar pels seus carrers carregats d’història us transportarà al temps on va néixer la cultura catalana. La seva renovació va consistir en netejar-se de qualsevol estigma de l’època franquista que li va atorgar el títol de poble de les belles arts.

Pals és un tresors de Catalunya, aprèn-ne més!

Pals monument catalogne casa

Castelnou

A només 20 minuts de Perpinyà, Castelnou forma part dels Gran Llocs dels Països Catalans. Situat en un massís rocós des dels anys 1000 domina els Aspres.

Considerat com una de les viles més boniques de França l’any 2015, va obtenir el títol de “poble preferit pels francesos”. Conegut pels seus vins, aquest petit poble mereix que us preneu el vostre temps.

Gran representant de la riquesa catalana. Descobreix tots els secrets del Castelnou!

pyrénées orientales vacances en France

Peratallada

L’estat de conservació d’aquest poble és excepcional. Un conjunt històric i artístic envejable.

La vegetació és omnipresent a les façanes de pedres i ofereixen un ambient molt pintoresc. El seu castell i la riquesa dels edificis particularment ben conservats fan d’aquest conjunt un dels més bonics de Catalunya. Aquesta vila és mereix una visita!

Per saber-ne més, consulteu l’article Ir Oui Come de Peratallada!

Lors de vos balades ou de vos vacances dans la région, ne perdez pas l’occasion de visiter ces villages médiévaux, témoins d’une époque lointaine, mais gardiens d’une identité catalane impérissable.

Bonne visite !

Vous aimerez aussi

Laisser un commentaire

Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience. Nous supposerons que vous êtes d'accord avec cela, mais vous pouvez vous retirer si vous le souhaitez. Accepter Lire

15585

INSCRIVEZ-VOUS À NOTRE

NEWSLETTER