Top 5 millors passeigs a Catalunya | Benvinguts al Blog de Ir Oui Come
Home Cultura Top 5 millors passeigs a Catalunya

Top 5 millors passeigs a Catalunya

par Oriol

Top 5  millors passeigs a Catalunya

Vols aprofitar les vostres vacances d’una manera diferent a descansar sobre la sorra?

Per sort estàs al País Català! Us esperen més d’una sorpresa. Veniu a aprofitar el patrimoni natural d’aquest bon país amb caminades en família i amics. Al Sud de França destaquen les excursions entre mar i muntanya. Els Pirineus Catalans estan plens de pobles pintorescs i de llocs meravellosos.

Els que busqueu grans excursions o aquells que només voleu caminar, trobareu excursions adaptades a les vostres botes de muntanya!

rando lacs montagne

Llacs Carlit

Un passeig on les botes de senderisme són obligatòries! Entre els avets, cavalls, penya-segats, valls i muntanyes, on podeu passejar per un patrimoni cultural excepcional! 6 hores i 30 minuts, passeigs de 2.390 metres d’altitud, això és el que us espera! Descobrireu llacs d’aigües turqueses amb fons blau, cadascun millor que l’anterior… Qui sigui un apassionat de la pesca a la mosca o simplement curiosos de paisatges, aquest passeig forma part de belles excursions pel País Català! Els altres cims us faran somiar!

randonnée montagne

Camins pel Litoral: Argelès-sur-Mer / Collioure / Port-Vendres

Aquí, podem oblidar l’altitud de la muntanya. Podem caminar durant 3 o 4 hores recorrent els camins al costat del Mediterrani, on acaben les muntanyes. Segons si mireu a dreta o esquerra, el paisatge serà radicalment diferent! Passant pels petits pobles, podem descobrir l’especialitat de cada un d’ells. Això mostra l’autenticitat dels passeigs per la Costa Vermella!

 

Vall de Boí

Al cor dels Pirineus catalans, es troba la Vall de Boí, que proposa bells passeigs. Lleugerament lluny de la Costa Brava, podeu trobar a les terres de l’interior els pobles més bonics i pintorescs de Catalunya. Entre l’art romànic, els castells i el parc nacional, podreu descobrir el Patrimoni de la Unesco del Parc Nacional d’Aigüestortes i la Església de la Vall de Sant Nicolau. Aquests passeigs de 3 o 4h serà un veritable plaer pels vostres ulls.

randonee nature

La ruta dels 7 llacs, a Lleida

A la Vall d’Aran, existeixen dues rutes conegudes:

  • La primera, de durada curta (2 hores), que s’ofereixen unes vistes increïbles.
  • La segona, més llarga, us portarà entre muntanya i llacs! Entre blocs de granit, flors, plantes i grans salts d’aigua… no us defraudarà!

Ecoturisme en majúscules! Marxa respectant la naturalesa, admirant la seva bellesa.

 

Col des Gascons, Banuyls-sur-Mer

Tornant al País Català, el costat francès, us presentem una caminada de 3 hores amb vistes al mar. Una vista imperdible gràcies a l’altura dels camins. Entre mar, vinyes i vegetació, aquest passeig és per gaudir plenament. La pujada exigirà els teus músculs de les vostres cames però una vegada arribada a la destinació final, oblidareu el camí recorregut.

 

Tant a la Costa Vermella com en el sud de la Costa Brava, els paisatges són fantàstics. Els passeigs són nombrosos i podreu trobar el que més os convingui. Els corriols us indicaran els camins correctes. Els excursionistes avançats i els debutants trobareu passeigs adequats. Bona excursió i belles descobertes!

Vous aimerez aussi

Laisser un commentaire

Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience. Nous supposerons que vous êtes d'accord avec cela, mais vous pouvez vous retirer si vous le souhaitez. Accepter Lire

15585

INSCRIVEZ-VOUS À NOTRE

NEWSLETTER