Viu les 5 experiències que et faran descobrir Catalunya! | Benvinguts al Blog de Ir Oui Come
Home EsdevenimentsEsport Viu les 5 experiències que et faran descobrir Catalunya!

Viu les 5 experiències que et faran descobrir Catalunya!

par Francisco

Catalunya és una terra molt plural que ofereix moltes propostes diferents adaptades per a tots els gustos i edats. Des de Cadaqués dins les Terres de l’Ebre les activitats que ens ofereix el territori català són moltes. Mar o muntanya, gastronomia o esports… Qualsevol combinació és possible!

L’empresa catalana d’experiències Fent País va néixer amb l’objectiu de promoure el territori i fer-ho d’una manera diferent, allunyats de les aglomeracions i gaudint d’experiències originals que et faran conèixer els racons més únics que amaga aquesta terra.

Hi ha millor manera de descobrir Catalunya?

A continuació repassem 5 de les activitats més originals i autèntiques per descobrir Catalunya entre més de les 800 experiències que proposa Fent País:

  • Visitar i degustar els vins del celler: Passeja per les vinyes de les terres vinícoles com el Priorat i el Penedès amb la guia i les explicacions dels millors experts del món del vi. Al finalitzar de la vista guiada gaudeix d’un tast de diferents vins.

 

  • Aventures pirates al mar: Puja en un vaixell pirata a la costa de Barcelona i que comenci l’aventura. Aquesta activitat, pensada especialment per a famílies i nens, permet als més petits de la casa sentir-se com autèntics pirates i descobrir els secrets d’aquest personatges de llegenda!

    • Gaudeix del Cel de Montserrat: Gaudeix com ningú d’aquest indret històric i simbòlic de Catalunya com mai t’havies imaginat! Sopa i dorm ben a prop del Monestir de Montserrat i un cop caiguda la nit… observa les estrelles amb un telescopi i amb l’ajuda d’un astrònom que et mostrarà els secrets de l’univers. Un luxe lluny de la ciutat!

     

    • Salta amb parapent a Organyà: Una activitat pels més atrevits! Des dels Pirineus de Lleida, baixa entre valls amb l’ajuda d’un instructor-monitor que et farà veure els racons més naturals des d’una vista aèria única. A volar!

     

    • Vol en globus per Catalunya: Viu l’experiència inoblidable de sobrevolar els punts més inaccessibles de Catalunya i fer-ho com mai t’havies imaginat. Puja’t al globus i relaxa’t amb unes vistes de somni! Cerdanya, Costa Brava o Osona són només alguns dels paisatges dels que podràs gaudir amb aquesta experiència tan única i tan autèntica!

     

Si voleu més ofertes i descobrir totes les experiències, consulteu el web de Fent País i trobeu aquelles activitats que més s’adaptin als vostres gustos!

https://www.fentpais.cat/

Vous aimerez aussi

Laisser un commentaire

Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience. Nous supposerons que vous êtes d'accord avec cela, mais vous pouvez vous retirer si vous le souhaitez. Accepter Lire

15585

INSCRIVEZ-VOUS À NOTRE

NEWSLETTER