Les 2 fires taurines emblemàtiques de la Catalunya Nord: Céret i Millas | Benvinguts al Blog de Ir Oui Come
Home ImmersióGastronomia Les 2 fires taurines emblemàtiques de la Catalunya Nord: Céret i Millas

Les 2 fires taurines emblemàtiques de la Catalunya Nord: Céret i Millas

par Oriol

A tots aquells que mai han vist les fires taurines també estan disponibles al País Català!

Les fires són l’ocasió de celebrar la passió taurina però també la cultura catalana. Els carrers s’animen i els concerts i les bodegues del centre de la vila s’obren al públic. 4 dies a Millas i 5 dies a Cerets us faran viure aquesta festa que mou tan apassionats com detractors.

Descobreix aquest esperit català tan particular!

La fira de Céret

Té lloc generalment durant la segona setmana de juliol. Durant 5 dies, Ceret és de les poques representacions taurines a terres catalanes.

Començant per la fira dels infants, la festivitat comença el dimecres. Els dies següents, concerts, mercats arsenals i degustacions culinàries, assalten el centre de la vila. Les coses serioses comencen el divendres que s’aturaran fins el diumenge.

Entre ‘encierro’ hi ha desfilades de cavalls, bandes de música, sardanes i castells. Totes les associacions locals hi participen i animen a col·laborar a famílies i amics.

Tot i ser una festa taurina té allò que se li demana a les festes catalanes: una barreja de celebració i de tradició! Durant 5 dies podeu venir i descobrir la gastronomia, el folklore regional i allò que representa el món cultural.

Entre festa i tradició, és una gran comunió aquesta festa!

La fira de Millas

Aquesta fira també manté els honors dels origens de la Catalunya Nord.

La festa de les bodegues, concerts i bandes de música dura 4 dies! Podeu descobrir els gegants catalans i els correfocs tan típics d’aquesta regió. Podreu veure les torres humanes tan impressionants que us faran patir i gaudir alhora.

És la identitat catalana en tot el seu esplanador.

Veniu i gaudiu de la cultura catalana en tot el seu esplandor!

Vous aimerez aussi

Laisser un commentaire

Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience. Nous supposerons que vous êtes d'accord avec cela, mais vous pouvez vous retirer si vous le souhaitez. Accepter Lire

15585

INSCRIVEZ-VOUS À NOTRE

NEWSLETTER