La selecció d’Ir Oui Come: les cinc cales més extraordinàries de Catalunya | Benvinguts al Blog de Ir Oui Come
Home Cultura La selecció d’Ir Oui Come: les cinc cales més extraordinàries de Catalunya

La selecció d’Ir Oui Come: les cinc cales més extraordinàries de Catalunya

par Oriol

 

 

Pot ser que siguin millor que una platja o un racó de paradís per poder estar tranquil o, simplement, descansar. Aquest lloc existeix, i no lluny d’aquí, a la Costa Catalana. Es tracten de les cales! Des de Colliure fins a Tarragona, us presentem les cinc cales que us faran aturar.

 

1. Les cales de Porteils a prop de Colliure

 

Aquesta petita platja està situada just al començament de l’increïble camí de la Costa Vermella. Aquest lloc és una etapa clau pels caminants que fan aquest conegut camí del litoral entre Racou i Cotlliure. A part de l’autenticitat del lloc, us permetrà fer una pausa i refrescar-vos abans de començar la marxa. Bona noticia per aquells que no són molt d’excursions, també s’hi pot accedir en cotxe. Trobareu un pàrquing al costat del càmping que porta el mateix nom que la ruta.

 

2. L’anse de Paulilles: història i vistes

 

Just després de passar per Port-Vendres i Cap Béar podeu arribar a Paulilles. Aquí hi ha més d’una cala, és una gran combinació de tresors: aigües protegides i antigues fàbriques de dinamita Nobel. És simple, podeu descobrir el museu sobre el patrimoni industrial i tallers de barques catalanes abans de visitar la reserva! Un gran avantatge per aquest lloc atípic: perfecte per barques i fans del ‘snorkeling’!

Anse de polilles crique

3. Cala Aiguablava, aigua turquesa fins l’horitzó

La Costa Brava és una mina de sorpreses. La seva costa rocosa ofereix moltes cales que us tallaran la respiració, sobretot la fe Begur amb la famosa Cala Aiguablava. Una autèntica fotografia de postal: sorra blanca i aigua turquesa. Ve de gust, oi? Podem pensar que aquest lloc és de difícil accés però no! Es pot accedir en cotxe, a peu o fins i tot en transport públic. Per cert, és accessible a les persones amb mobilitat reduïda. Un autèntic plus!

 

4. Calella de Palafrugell o el poble perfecte

Aquest antic poble de pescadors, típic de la Costa Brava, és el viu exemple de les cales catalanes! Baixant pels carrers del centre del poble anireu a parar al cor de la mini-platja principal. Cap al sud n’hi ha moltes més: un gran ventall! La imatge del cel, el poble i l’aigua turquesa és una absoluta imatge de postal!

crique calella

5. Cala del Canyadell, tranquil·litat a la Costa Daurada

 

Al nord de Tarragona, a la Costa Daurada, descobrireu una gran multitud de cales. Cala Canyadell és particularment coneguda per la seva calma i la privilegiada posició en mig del bosc. El seu gran avantatge és que està poc concorreguda degut al difícil accés, impossible en cotxe. Prepareu-vos per una petita expedició que al arribar al destí us farà sentir sols al món! Una altra joia és em Roquer, 2km de penya-segats de més de 25 metres d’alt!

Descobrir una cala sempre és una experiència, sobretot quan les vistes són úniques. La costa catalana té molts secrets amagats. Descobreix-los i aprofita el Mediterrani.

Vous aimerez aussi

Laisser un commentaire

Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience. Nous supposerons que vous êtes d'accord avec cela, mais vous pouvez vous retirer si vous le souhaitez. Accepter Lire

15585

INSCRIVEZ-VOUS À NOTRE

NEWSLETTER