Catalunya i el País Català, el terreny de jocs dels fans de l’escalada | Benvinguts al Blog de Ir Oui Come
Home ImmersióEls llocs Catalunya i el País Català, el terreny de jocs dels fans de l’escalada

Catalunya i el País Català, el terreny de jocs dels fans de l’escalada

par Oriol

Amic esportius que us encanta grimpar heu de saber que a Catalunya i als Països Catalans us esperen unes alçades que us ompliran d’adrenalina.

Tan si sou amateurs que busqueu els vostres límits o experts que cerqueu la via última, trobareu a Catalunya tot allò que necessiteu!

climb mountain catalunya

Dels llocs més coneguts als més subestimats!

Evidentment és difícil parlar d’escalada a Catalunya sense parlar de Montserrat. Aquest punt ofereix una varietat de vies que permetran a tot el món intentar la conquesta dels cims!

De l’escalador més experimentat al debutants que volen intentar aquesta disciplina, trobareu una varietat de vies equipades on la dificultat són completament diferents. Diferents estructures permeten practicar aquest esport acompanyat de professionals que us ajudaran i us donaran consells.

Al nord de Lleida, els més atrevits podran llançar-se a la pujada de vies vertiginoses! De vegades amb més de 500 metres, la via de Gorges du Terradets són considerades unes de les més difícils de la regió! Aquests gorgs ofereixen un doble avantatge de poder practicar-los tan a l’estiu com a l’hivern. Efectivament, l’escalada en el glaç es practica durant l’estació freda. Gent que busca adrenalina, veniu a veure aquest costat dels Pirineus!

escalade catalunya montagne

No molt lluny de Prades, a Eus, existeix un altre esport que dóna la possibilitat de grimpar. Les parets són de dimensions modestes però presenten tota una gama de dificultats. Els experts també els hi agradarà. Inclinació i peces que sobresurten de la paret us esperen!

A prop de Tarragona, el lloc de Margalef és reconegut pels apassionats de l’escalada d’alçada. Casi 500 vies us esperen per dies de plena satisfacció. A prop d’aquí, a Siurana està molt ben equipat i molt ben reconegut. En aquests dos llocs, us podreu aventurar a l’assalt d’aquestes vies de bogeria!

A part dels grans punts més coneguts, heu de saber que existeix una infinitat de petites estructures que permeten practicar aquest esport sense risc:

  • Cornellà de Conflent.
  • Le roc de l’aigle.
  • St Pierre del Forcats.
  • Als voltants de Bouillouses.
  • Etc…

Tan de costat espanyol com del costat francès, els llocs per practicar aquest esport és infinit! No tingueu por i atreviu-vos a la conquesta dels cims catalans per fer les sensacions fortes.

Bona escalada!

Vous aimerez aussi

Laisser un commentaire

Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience. Nous supposerons que vous êtes d'accord avec cela, mais vous pouvez vous retirer si vous le souhaitez. Accepter Lire

15585

INSCRIVEZ-VOUS À NOTRE

NEWSLETTER