Tarraco Viva (Tarragona) del 13 al 27 de maig de 2018 | Benvinguts al Blog de Ir Oui Come
Home Cultura Tarraco Viva (Tarragona) del 13 al 27 de maig de 2018

Tarraco Viva (Tarragona) del 13 al 27 de maig de 2018

par Oriol

Tarraco Viva  2018

Aquest any, durant setmanes, del 13 al 27 de maig de 2018, Tarragona et demostrarà que la sang romana flueix per les seves venes! L’antiga ciutat de Tarraco, capital de la Hispania Citeri, es desperta per reviure i viure els vestigis centenaris que amaga la ciutat. Tarragona, al cor de la Costa Daurada et farà recordar els temps dels romans.

festival tarragone

Benvingut a “Tarraco Viva”, el festival cultural internacional de difusió històrica de l’antiga era romana! La decoració està ambientada a l’època, els monuments com les antigues muralles, l’amfiteatre, el teatre, el circ i l’aqüeducte seran utilitzats per recrear l’entorn de la vida miliar i l’actual de l’època romana, època d’esplendor de Tarraco.

Tots els monuments estan classificats per la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat.

Tarraco Viva és l’oportunitat per involucrar molts experts de les antiguitats i de l’època romana, aquest festival és accessible per a tots els interessats en la història. A la dimensió cultural cal sumar-li el festival Tarraco Viva.

Visites guiades, conferències, exposicions, cursos, tallers, projeccions de documentals i moltes sessions informatives. També podràs rememorar moments de la vida romana a través de les reconstruccions teatrals. Podreu assistir a concerts i balls d’època.

 

tarragona

Descobriràs els jocs del circ, comprendràs el paper de la famosa Legió, les tàctiques i el poder d’aquest famós exèrcit. Estaràs rodejada dels personatges històriques, inclosos alguns famosos.

Finalment, per fer el viatge al temps 100% romans, Tarraco té taula complementa Tarraco Viva que convida al descobriment culinari especial per provar la cuina de l’antiga roma. Molts restaurants de Tarragona ofereixen plats de l’època per a part de dies gastronòmics especials.

Atmosfera romana, menjar, cultura, degustació, animacions amb una mateixa temàtica comuna: els romans. Vine a Tarraco Viva!

 

http://www.tarracoviva.com

tarragone festival irouicome

Vous aimerez aussi

Laisser un commentaire

Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience. Nous supposerons que vous êtes d'accord avec cela, mais vous pouvez vous retirer si vous le souhaitez. Accepter Lire

15585

INSCRIVEZ-VOUS À NOTRE

NEWSLETTER