Temps de Flors a Girona del 12 al 20 de maig de 2018 | Benvinguts al Blog de Ir Oui Come
Home Cultura Temps de Flors a Girona del 12 al 20 de maig de 2018

Temps de Flors a Girona del 12 al 20 de maig de 2018

par Oriol

El “Temps de flors” a Girona
del 12 al 20 de maig de 2018

Visca la primavera! Llarga vida a les flors, símbols del naixement i renaixement de la naturalesa després de l’hivern.

Veniu a celebrar la floració dels arbres i rodes amb dies assolellats de la primavera, des del 12 al 20 de maig de 2018 durant les festivitats de “Girona, Temps de Flors“, una festa per gaudir de la música, de l’olor i de la vista en aquesta meravellosa ciutat medieval de Girona, al costat de la Costa Brava.

Aquesta és la 63ena edició d’aquest festival que convida a olorar l’aire perfumat que estén a tota la ciutat i amb els ulls oberts per contemplar la bellesa d’aquestes composicions florals.

 

Lloc destacat de la història catalana, Girona té el costum de celebrar la primavera tots els anys. Per l’ocasió, el Casc Antic, centre històric, és l’escenari ideal. Carrers, monuments, patis, jardins i terrasses, patis públics o privats, cada racó participa en aquesta gegantina exposició floral. Tots contribueixen en aquest festival: botiguers, monuments de la ciutat, ciutadans plens d’imaginació i competicions florals.

Per aquesta 63a primavera “Temps de flors” es decoren un total de 134 llocs. Aprofita l’oportunitat de descobrir o visitar el patrimoni històric d’aquesta ciutat medieval i admira més de 180 projectes florals. Alguns d’aquests indrets normalment estan tancats al públic i només obren les portes per aquesta ocasió.

festival fleurs

Les flors són les protagonistes en totes les seves formes, ja que Girona també és coneguda per la gastronomia excepcionalment creativa que et farà tastar ingredients en forma de flors. Això ho podràs fer un dels 46 restaurants de la ciutat.

La vida nocturna no queda enrere. Durant el Flors de Nits, 30 establiments t’oferiran gaudir de còctels, tapes i demés… Tot fet amb flors, es clar!

 

gerona fleurs

Més informació a: http://www.gironatempsdeflors.net

Vous aimerez aussi

Laisser un commentaire

Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience. Nous supposerons que vous êtes d'accord avec cela, mais vous pouvez vous retirer si vous le souhaitez. Accepter Lire

15585

INSCRIVEZ-VOUS À NOTRE

NEWSLETTER