Dixieland a Tarragona del 25 al 30 d’abril de 2018 | Benvinguts al Blog de Ir Oui Come
Home Cultura Dixieland a Tarragona del 25 al 30 d’abril de 2018

Dixieland a Tarragona del 25 al 30 d’abril de 2018

par Oriol

Festival de Jazz a Tarragona

Fans de jazz, vine a Catalunya, a Tarragona per banyar-te en música durant 6 dies! Aquest any i des de 1994, el Festival Internacional dedicat a Dixieland t’espera a aquesta meravellosa ciutat romana.

jazz

Si t’agrada el jazz tradicional, aquesta música va agafar formes el segle XIX a Nova Orleans, no et perdis aquest festival internacional únic a Espanya que cada any reuneix cinquanta grups musicals que representen fins a 10 nacionalitats diferents.

dixieland musique

Un dels principals esdeveniments musicals a Catalunya i la regió mediterrània. Per l’ocasió, inclús el Metropol Theatre segueix sent un punt principal de trobada. Els altres teatres i espais comuns es converteixen en escenaris de Nova Orleans. Tota la ciutat vibra a ritme de jazz. Aquest any, la trompeta és protagonista. Hi ha una secció per destacar el jazz a les pel·lícules, exposicions o tallers.

Amants del jazz, no et perdis aquesta cita en el feu medieval famós pels seus castells, on es celebraran entre el 25 i el 30 d’abril de 2018.

 

 

Consulta els programes: https://www.tarragona.cat//cultura/teatre-dansa-musica/musica/festival-dixieland/programa

 

Vous aimerez aussi

Laisser un commentaire

Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience. Nous supposerons que vous êtes d'accord avec cela, mais vous pouvez vous retirer si vous le souhaitez. Accepter Lire

15585

INSCRIVEZ-VOUS À NOTRE

NEWSLETTER