Llança’t a l’aigua a practicar als millors esports | Benvinguts al Blog de Ir Oui Come
Home ImmersióEls llocs Llança’t a l’aigua a practicar als millors esports

Llança’t a l’aigua a practicar als millors esports

par Oriol

No és una llegenda, la part litoral del País Català ofereix explorar meravellosos fons. A més, la regió es beneficia d’un Sol excepcional que permet la pràctica del submarinisme durant casi tot l’any.

Això no queda aquí, també hi ha santuaris i reserves marítimes de Cerbère i Banyuls-sur-Mer, els fans del fons marí poden gaudir del seu esport preferit, descobrint un ecosistema marí excepcional i ben conservat.

Ens calcem les aletes, carreguem les ampolles i comencem la descoberta d’una de les parts més riques de les costes mediterrànies.

plongée sucbadiving

Una regió ideal per la observació marítima

Si voleu fer el vostre bateig de submarinisme, o simplement explorar la riquesa de la flora i la fauna, us esperen els fons marins catalans.

El parc natural marítim de Golfe du Lion és un dels més grans de França i d’Europa. Cobreix més de 4.000km² amb més de 100 kilòmetres de costes. A aquesta zona, hi podem trobar moltes escoles de submarinisme i centre d’estudis marins que permeten ampliar els coneixement que tenim d’aquestes espècies gràcies a les investigacions de professionals que sensibilitzen el públic de la bellesa i de la fragilitat d’aquest conjunt.

Plongée cerbère banyuls

Mer, daurades i rajades seran només alguns dels animals que veuràs en aquestes excursions.  Saint-Cyprien, BanyulsCerbère són els principals centres que ofereixen la possibilitat de participar en aquesta aventura.

A Banyuls podeu descobrir les restes marítimes que estan al fons i que ens deixen veure la fauna i la flora local. Tan siguis expert com principiant, podeu acostar-vos al fons i posar-vos en la pell d’un descobridors de tresors. 

banyuls cerbere plongée

També és possible anar fins a Cap de Creus, a Catalunya, on el fons encara gaudeix de molta fauna. La sensibilització i la descoberta van de la mà. 

reserve naturelle catalunya costa brava

Com el cas anterior, Cap de Creus no està sol. Catalunya compta amb Cadaqué, Palafrugell, Aiguablava, Blanes, Palamós, Lloret de Mar, Roses o Fornells. En totes aquestes ciutat podreu aprendre els secrets de la costa catalana. Una gran quantitat d’escoles i centres us esperen!

begur plage costa brava

Si busqueu una alternativa a les vacances multitudinàries, aquest és el moment de submergir-te i descobrir les meravelles que són a les costes catalanes. Des de Barcarès fins a la Costa Brava, tot per vosaltres!

A les aletes i tubs, bona immersió!

tourisme-activité-mer-catalogne

Vous aimerez aussi

Laisser un commentaire

Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience. Nous supposerons que vous êtes d'accord avec cela, mais vous pouvez vous retirer si vous le souhaitez. Accepter Lire

15585

INSCRIVEZ-VOUS À NOTRE

NEWSLETTER