Festival 20/20, del 20 de juliol al 20 d’agost | Benvinguts al Blog de Ir Oui Come
Home Uncategorized @ca Festival 20/20, del 20 de juliol al 20 d’agost

Festival 20/20, del 20 de juliol al 20 d’agost

par Oriol

Sigues un bon alumne!

Bé és cert que el joc de paraules és fàcil però també cert! La qualitat del festival català més intens del departament 66 no ens deixa dubtes.

 

Del 20 de juliol al 20 d’agost en el magnífic  Domaine Sainte-Barbe a Perpinyà

 

A què ens referim quan parlem de 20/20?

Aquest és el moment que esperava el festival de Perpinyà: agrupar els talents de la Catalunya Nord. Això és tot, actors dels Pirineus Orientals que compartiran el seu saber fer en relació amb l’art. El seu talent és una de les peces fonamentals de la cultura catalana.

Un altre element associable el 20/20 és en l’aspecte humà. Els artistes, grans personalitats que participen tots en un projecte col·laboratiu… No és un simple festival.

Concretament trobareu esdeveniments com concerts, tallers, animacions, degustacions, concursos de petanca, exposicions efímeres o mercats vintages nocturns. També s’hi fan barbacoes, sardinades, campionats d’all-i-oli, festes del rosat o cava. Trobarem someliers, chefs, pintors i companyies de circ! Recorda: els grans noms del festival són anònims!

 

El 20/20 Festival: una programació rica i elèctrica!

Ho heu entès, és una trobada intensa que de ben segur que us atraurà. 32 dies non-stop de tonalitats cada cop diferents amb una alineació que canvia dia rere dia.

El festival no es tanca a cap gènere musical concret. Per exemple, la música clàssica és tan important com el rock, el jazz, l’electro, el flamenc o la rumba!

 

Per sabeu més consulteu https://fr.scribd.com/document/384234154/Programme-2020#from_embed

 

Una última cosa i no és poc, el sublim Domaine Sainte-barbe, situat als peus de Serrat d’en Vaquer, acull aquesta gran festa. Una bona ocasió per enmbogir aquesta terra que respira història…

Entrada de 3 a 5€.

Affiche 20/20 festival

Vous aimerez aussi

Laisser un commentaire

Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience. Nous supposerons que vous êtes d'accord avec cela, mais vous pouvez vous retirer si vous le souhaitez. Accepter Lire

15585

INSCRIVEZ-VOUS À NOTRE

NEWSLETTER