Rock Fest Barcelona 2018, del 5 al 7 de juliol | Benvinguts al Blog de Ir Oui Come
Home Uncategorized @ca Rock Fest Barcelona 2018, del 5 al 7 de juliol

Rock Fest Barcelona 2018, del 5 al 7 de juliol

par Oriol

Kiss i Megadeth a Barcelona, del 5 al 7 de juliol

Si ets amant del rock i tens ganes de festa, Rock Fest Barcelona 2018 és el teu festival. Els seguidors d’aquest estil de música tan únic tenen una cita amb els seus artistes preferits a Santa Coloma de Gramanet els dies 5, 6 i 7 de juliol. Aquesta edició, el festival celebra el cinquè aniversari i compte amb un dels millors cartells des de la seva creació

Solos de guitarra, crits i les millors balades… En aquest festival tan autèntic podem veure els espectacles de grups tan coneguts i històrics com Kiss, Scorpions o Megadeth. Deixeu-vos lliure el cabell i veniu a aquest festival que de ben segur us farà moure i vibrar a ritme d’aquesta música tan contagiosa!

 

De 15h a 3h cada dia, Santa Coloma de Gramanet vibrarà a ritme del millor rock. Aquest meravellós poble del segle V es tenyirà de negre per rebre un dels festivals de rock més grans que es celebren a Espanya. El festival compta amb un gran pàrquing pels assistents i una connexió amb Plaça Catalunya de Barcelona de tan sols 10 minuts.

Durant els dies de concert, l’organització facilita trobades del públic amb els artistes per tal que els assistents puguin conèixer els seus ídols i demanar fotografies i autògrafs. Una autèntica delícia!


El rock no només es viu als escenaris, aquesta música sempre està rodejada d’un gran ambient que la fa única. El Rock Fest Barcelona 2018 compta amb una zona d’acampada que dura els tres dies de festival. Aquest any, la zona d’acampada està ubicada a Montmeló, a pocs kilòmetres de festival, i dona als assistents el servei de bus llençadora al festival. Una gran comoditat per un gran festival!

Desitges venir al festival però encara no tens l’entrada? No et preocupis, encara hi ha entrades disponibles. Pots comprar l’entrada per un dia concret, el paquet de tres dies i inclòs l’entrada + zona d’acampada.

Puja el volum dels altaveus i que comenci el show!

Més informació a  http://rockfestbarcelona.com/

Vous aimerez aussi

Laisser un commentaire

Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience. Nous supposerons que vous êtes d'accord avec cela, mais vous pouvez vous retirer si vous le souhaitez. Accepter Lire

15585

INSCRIVEZ-VOUS À NOTRE

NEWSLETTER