Festival Mas i Mas, del 31 de juliol al 31 d’agost | Benvinguts al Blog de Ir Oui Come
Home Uncategorized @ca Festival Mas i Mas, del 31 de juliol al 31 d’agost

Festival Mas i Mas, del 31 de juliol al 31 d’agost

par Oriol

Sumar estiu, festa i Barcelona sempre és sinònim d’èxit!

Amb aquesta fórmula us presentem Mas i mas Festival, un festival que té la intenció d’animar les nits caloroses de Barcelona durant tot el mes d’agost.

Tot i que va néixer com un festival de jazz, aquest festival ha anat creixent edició rere edició i ha arribat a la seva 15 edició sent un festival molt plural i consolidant-se com un dels festivals de l’estiu de Catalunya.

100 actuacions en un festival

Sí, no ens hem tornat bojos! Aquest festival vol cobrir totes les sensibilitats i els gustos musicals i ho fa combinant una gran quantitat d’actuacions de joves artistes emergents i consolidats de l’escena musical nacional i internacional!

Recordant els inicis, el jazz és un dels estils protagonistes però l’únic: blues, soul, funk, flamenc, electrònic, techno, rock, pop&rock i músiques del món.

Enguany, passaran artistes com Electro Deluxe, Clarence Bekker Band feat., Gigi McFarlane, Little Light Gospel, Joan Chamorro & Young Band i Bruce Barth pels nombrosos escenaris on es celebra aquest festival.

Si encara no tens l’entrada encara la pots comprar tan el web del festival com a les taquilles. Els preus van dels 8 a 45€ per concert.

Mas i mas festival en 5 espais

Una de les particularitats d’aquest festival és l’espai on se celebra. Compta amb 5 espais, tots ell a la ciutat Comtal!

Tan la inauguració com el tancament es fan al Teatre Coliseum, un dels teatres més espectaculars de Barcelona per la seva ubicació (entre Passeig de Gràcia i la Gran Via de les Corts Catalanes) i per la seva espectacular façana repleta de monuments.

Al Teatre Coliseum l’acompanyen la Sala Moog destinada al Techno, la Plaça Reial pels concerts a l’aire lliure, Club Tarantos dedicat al flamenc més folklòric i la Sala Jamboree, una de les sales ben conegudes per tots els barcelonins que centra la seva activitat musical en el Jazz, l’origen d’aquest festival.

Aprèn de la mà dels professionals

El festival Mas i mas ofereix als seus assistents la possibilitat de formar-se i aprofundir en matèries musicals.

Artistes i professionals com Rene Marie, cantant; Eddie Henderson, trompetista o Albert Bover, pianista, faran d’artistes i professors del públic assistent. Aquestes classes són de 5 hores diàries i tenen com a mestres els mateixos professionals que participen activament en el festival.

Una altra de les peculiaritats d’aquest festival són les sessions al Jamboree d’“After Hour” on el públic pot compartir un moment amb els artistes al final de les actuacions i gaudir d’un ambient relaxat i informal amb la finalitat d’improvisar.

Més informació a: https://www.masimas.com/festival

Vous aimerez aussi

Laisser un commentaire

Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience. Nous supposerons que vous êtes d'accord avec cela, mais vous pouvez vous retirer si vous le souhaitez. Accepter Lire

15585

INSCRIVEZ-VOUS À NOTRE

NEWSLETTER