Guingueta, Paddle i Pau | Benvinguts al Blog de Ir Oui Come
Home Cultura Guingueta, Paddle i Pau

Guingueta, Paddle i Pau

par Oriol

I si ajuntem agradable i útil?

Lloguem un paddle-surf i ens perdem en una cala allunyada de la multitud i, de tornada, fem una petita pausa amb els peus a la sorra rodejats de nombroses barraques típiques de les platges catalanes… Qui s’apunta a aquest meravellós pla?

Un programa ideal per allunyar-se de la rutina, el nas plantat a la sorra!

plage sable mer

El Paddle, la millor manera d’evadir-se tranquil·lament

Es tracta de costes del País Català i de Catalunya, les ocasions de llogar un paddle i poder arribar a cales de somni no et faltaran! És una de les millors maneres de gaudir els petits racons paradisíacs perduts, inaccessibles a peu. Llavors sí, necessitarem remar amb totes les nostres ganes!

El paddle és el mitjà per tutejar el surf. Els nombrosos espais d’oci al costat del mar et permetran llogar per hora, per mitja hora o tot el dia sencer. Posa’t la motxilla a l’esquena, una nevereta i comença la festa fins aquest paradís personal! Un pla perfecte per passar la jornada entre amics i poder passar-ho be junts.mer sport planche

A la guingueta!

Un altre activitat per passar un bon moment, els peus a la sorra, un còctel a la ma en una de les moltes guinguetes de platja!

De Leucate, passant per Barcarès, Canet de Roussillon, St Cyprien, fins a la Costa Brava, nombroses platges privades et proposen passar un bon moment del “chill” amb els peus enfonsats a la sorra. Moltes apostes per la música electrònica i un DJ’s per crear un ambient digne d’un dels millors clubs de copes!

També es pot menjar i assaborir un mojito entre amics. Només gaudeix de l’ambient top sota el Sol de Catalunya!

La combinació de Paddle/ Guingueta és un duo guanyador per compartir en grup i recordar-ho durant molt de temps. A remar i a gaudir de l’estiu!

vacances sable détente

Vous aimerez aussi

Laisser un commentaire

Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience. Nous supposerons que vous êtes d'accord avec cela, mais vous pouvez vous retirer si vous le souhaitez. Accepter Lire

15585

INSCRIVEZ-VOUS À NOTRE

NEWSLETTER