ARTeNOU a Sant Boi i Cornellà, el 20 i 21 de juliol | Benvinguts al Blog de Ir Oui Come
Home Uncategorized @ca ARTeNOU a Sant Boi i Cornellà, el 20 i 21 de juliol

ARTeNOU a Sant Boi i Cornellà, el 20 i 21 de juliol

par Oriol

Viu la música electrònica al Baix Llobregat!

Vols gaudir d’una de les músiques de moda i més festives envoltat d’un entorn natural únics? Vine al ARTeNou, un festival que demostra que la música electrònica va més enllà de la cultura nocturna de bars i discoteques. L’escenari d’aquest festival és molt ric en naturalesa i té un valor històric molt important com són Els Jardins de Can Torrents de Sant Boi i El Parc de Can Mercader de Cornellà. Aquest festival dura dos dies i presenta dos escenaris diferents.

Divendres 20 de juliol, Els Jardins de Can Torrents de Sant Boi de Llobregat seran l’escenari inaugural d’ARTeNOU 2018 amb un maridatge musical a càrrec de Cerveza Ambar i DjMarioF. Un cop acabat el maridatge musical, artistes com AM & AEYamaralazuNala RamiNorth State i The Heating agafaran el protagonisme i faran vibrar els jardins i al públic assitent.

El dissabte 21 el festival es trasllada al Parc Can Mercader de Cornellà de Llobregat on es celebra la segona jornada de la festa. Raul AlmedaApollo T & Møed, Fujur, Urfabrique, Estère, Baiuca, Clément Bazin i Señora fan un cartell que combina noms i estils de música ja consolidats. Aquesta jornada s’emmarca dins del programa “Nits d’estiu” del mateix Ajuntament de Cornellà i que finalitzarà aproximadament a la 1 de la matinada.

A aquesta hora la festa no s’atura, la festa segueix a Hospitalet de Llobregat on gaudirem de l’afterparty gràcies a Ameba Djs.

Festival innovador i en creixement

L’edició d’enguany és la setena edició d’ARTeNOU. Va començar l’any 2011 i cada any que passa va sumant nous artistes i noves maneres d’engrescar el públic. Aquest festival de música és d’entrada gratuïta.

Enguany compta amb una activitat original i divertida com és el “Tast de cerveses Ambar amb maridatge electrònic” que experimenta i barreja conceptes diferents. Aquest tast tindrà lloc el divendres 20 de juliol als Jardins de Can Torrents i es faran dos torns: de 18:30 a 19:30h i de 19:45 a 20:45h. Aquesta activitat té un preu de 5€ i hi ha places limitades. No t’adormis! Si vols saber-ne més sobre aquesta activitat consulta el següent enllaç: https://www.artenou.com/single-post/2018/07/12/Cata-de-Cervezas-Ambar-con-maridaje-electr%C3%B3nico

 

Més informació a https://www.artenou.com/ 

 

Vous aimerez aussi

Laisser un commentaire

Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience. Nous supposerons que vous êtes d'accord avec cela, mais vous pouvez vous retirer si vous le souhaitez. Accepter Lire

15585

INSCRIVEZ-VOUS À NOTRE

NEWSLETTER