Festival Internacional de Música de Cambrils, del 26 de juliol al 12 d’agost | Benvinguts al Blog de Ir Oui Come
Home Esdeveniments Festival Internacional de Música de Cambrils, del 26 de juliol al 12 d’agost

Festival Internacional de Música de Cambrils, del 26 de juliol al 12 d’agost

par Oriol

Durant l’estiu, Catalunya és terra de festivals. La gran majoria es celebren a la ciutat de Barcelona i a la Costa Brava. La nostra proposta d’avui s’allunya un pèl d’aquesta tendència.

Nosaltres os recomanem anar al sud, a la Costa Daurada on també gaudiràs de la platja, el Sol i el bon ambient. Passat Tarragona, a Cambrils se celebra el Festival Internacional de Música de Cambrils, del 26 de juliol al 12 d’agosto.

10 dies, 10 concerts

Cada dia un concert, així és com es viu la música en aquest festival.

Un any més, i ja van 44 edicions, s’ajunten al Parc del Pinaret de Cambrils una gran varietat de tendències musicals. Gaudeix de Pastora Soler, Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience, Kase.O, Jorge Drexler, La Pegatina y Enrique Bunbury. Escull el concert que més us vingui de gust!

Els preus per concert van des dels 25€ fins els 75€. Tots els concerts comencen a partir de les 22h de la nit i els assistents hi poden accedir a les 20h quan s’obren les portes.

Un festival en un entorn únic i natural

L’espai on es celebra aquest festival és únic. El Parc del Pinaret és un gran parc on hi ha diferents zones i compta amb una vegetació autòctona mediterrània. El seu nom es deu a la gran zona de pins i pinars que estan a tocar del parc i és una zona ideal per passejar o fer un pícnic amb amics i familiars.

A pocs metres de la platja i degut a la gran varietat de concerts que ofereix el festival, Cambrils és una de les millors excuses per gaudir d’uns dies d’estiu i d’un molt bon ambient.

Tens problemes amb el transport? No et preocupis!

El Festival de Música Internacional de Cambrils ofereix dos grans aparcaments gratuïts pels seus assistents i a més compte amb una estació Renfe per aquells que vinguin de localitats més turístiques com  Salou, Tarragona o Barcelona.

Gaudeix de la Costa Daurada, vine al Festival de Música Internacional de Cambrils!

Más información en: https://www.festivalcambrils.com/

Vous aimerez aussi

Laisser un commentaire

Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience. Nous supposerons que vous êtes d'accord avec cela, mais vous pouvez vous retirer si vous le souhaitez. Accepter Lire

15585

INSCRIVEZ-VOUS À NOTRE

NEWSLETTER