Jornades Europees del Patrimoni: 15 i 16 de setembre del 2018 | Benvinguts al Blog de Ir Oui Come
Home Cultura Jornades Europees del Patrimoni: 15 i 16 de setembre del 2018

Jornades Europees del Patrimoni: 15 i 16 de setembre del 2018

par Oriol

Un esdeveniment europeu

35ª edició de les Jornades Europees del Patrimoni com a tema únic: “l’art de compatir”.

Aquests dies de setembre formen part del marc iniciat per la Comissió Europea del 2018, l’Any Europeu del Patrimoni Cultural. Novament serà l’oportunitat per la multitud de visitants visitar monuments icònics d’Europa.

Organitzat pel Ministeri de Cultura de França

El tercer cap de setmana de setembre, 17.000 monuments obren les seves portes i ofereixen més de 26.000 esdeveniments. Durant aquests 2 dies, els visitants estan convidats a descobrir en tots els pobles i ciutats de França i Navarra els monuments i llocs més bonics, inclosos els lloc de poder. Alguns obren les portes només per aquest ocasió, així que aprofiteu-les.

Per vosaltres, els castells i els palaus antics, parcs i jardins sublims, monuments i museus públics o privats, obres d’art, magnífiques esglésies i abadies, cases d’homes i dones notables…

 

També és una oportunitat per descobrir o visitar un lloc prestigiós i sentir una emoció especial davant d’un treball i ambient excepcional.

La Missió de Bern

Novetat: 2018 serà l’any de la primera edició de Loto du Patrimoine, un projecte patrocinat per Stéphane Bern, periodista i escriptora especialitzada en programes d’història i patrimoni de França. La seva missió és donar suport a la restauració del patrimoni en risc. Els guanys a través d’aquesta loteria serviran per restaurar 251 indrets.

Més de 500 activitats als Pirineus Orientals

Amb un cap de setmana no en tindràs prou. Per això, et fem una classificació per municipis del País Català.

journées du patrimoine

Segueix l’enllaç per trobar els pobles i viles dels Pirineu Orientals i els detalls del llocs i animacions que s’organitzen.

http://www.journees-du-patrimoine.com/DEPARTEMENT/journees-patrimoine-66-pyrenees-orientales.htm

Bones eleccions i visca la cultura!

 

Per tota França, aquest és l’enllaç:  journeesdupatrimoine.culture.gouv.fr/Programme

journée

Vous aimerez aussi

Laisser un commentaire

Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience. Nous supposerons que vous êtes d'accord avec cela, mais vous pouvez vous retirer si vous le souhaitez. Accepter Lire

15585

INSCRIVEZ-VOUS À NOTRE

NEWSLETTER