Les Festes de Gràcia: la Barcelona més festiva del mes d’agost | Benvinguts al Blog de Ir Oui Come
Home Cultura Les Festes de Gràcia: la Barcelona més festiva del mes d’agost

Les Festes de Gràcia: la Barcelona més festiva del mes d’agost

par Oriol

 

Amb permís de la Mercè, patrona dels barcelonins, aquests dies els carrers de la ciutat comtal viuran amb intensitat i folklore una altra de les dates marcades en vermell al calendari: les festes de Gràcia. Aquesta edició 201 se celebra la setmana del 14 al 21 d’agost.

Quin atractiu tenen les Festes de Gràcia?

Ras i curt, el barri no dorm durant una setmana. Molts organismes culturals s’impliquen per deixar una festa que satisfà a petits, mitjans i grans. Sigui quina sigui la teva edat podràs trobar la teva activitat lúdica. Es combinen una gran quantitat d’activitats culturals i festives.

Gràcia és un dels barris més populars de Barcelona i un dels més concorreguts per la gent jove i els artistes. Durant la seva festa no podien ser menys! Concerts, tallers, fires…

Més de 100 activitats…

 

Si sumem agost, Gràcia i cultura ens surt una agenda molt complerta ocupada per una setmana de festes. A Ir Oui Come us fem un breu repàs d’aquells actes que un no es pot saltar!

Dimecres 15: Passejar juntament a la cercavila (13h) amb una gran representació de figures de la cultura catalana i viure a mitjanit al carrer Perill la rumba, una del músiques més nostres.

Dijous 16/ divendres 17: A la Plaça de la Vila (10:30) participar i gaudir d’una jornada castellerapilar de la cultura catalana. Caiguda la vesprada (19h) podeu gaudir dels famosos concerts d’havaneres acompanyats d’un got de rom cremat, beguda dolça i afruitada.

Dissabte 18: Principal actuació castellera (16h) amb els Castellers de la Vila de Gràcia, Xiquest de Valls i Xiquets de Reus com a protagonistes principals. Entrada la nit, la festa segueix amb concerts a les diferents platges.

Diumenge 19: Sortida dels gegants des de la Plaça de la Vila. Concerts i cinema a l’aire lliure amb “El llibre de la Selva” al Carrer Progrés (22h).

Dilluns 20: Concurs de tapes amb la col·laboració de Fermí Puig al carrer Berga (11:30). De les 22h fins que la nit no doni més de sí, concerts de tots els gustos i estils.

Dimarts 21: Per últim i com no podia faltar en una Festa Major, el correfocDes de la Plaça de la Vila a les 22:45 de la nit.

 

Com es pot observat en aquests destacats del programa, dir Gràcia és dir festa i cultura catalana. Viure alguns d’aquests actes és aprendre i gaudir de la cultura catalana en totes les seves lletres.

Activitats fixes durant aquest més a Gràcia

 

Si volem tranquil·litat i no anar marcats per una agenda plena de de coses durant les nostres vacances a Barcelona, Gràcia ofereix plans recurrents i culturalment molt atractius.

Visitar gratuïtament els jardins de la Casa Vicens, obra de Gaudí, o una ruta de vins Denominació d’Origen Catalunya són algunes de les motles excuses que tens per apropar-te al barri.

Després d’un 2017 marcat per fets tràgics, la ciutat de Barcelona vol tornar a somriure i Gràcia és un dels millors homenatges possibles.

Més informació a https://www.festamajordegracia.cat/

Vous aimerez aussi

Laisser un commentaire

Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience. Nous supposerons que vous êtes d'accord avec cela, mais vous pouvez vous retirer si vous le souhaitez. Accepter Lire

15585

INSCRIVEZ-VOUS À NOTRE

NEWSLETTER