Festival Internacional de Música de Cadaqués, de 4 a 15 d’agost | Benvinguts al Blog de Ir Oui Come
Home Cultura Festival Internacional de Música de Cadaqués, de 4 a 15 d’agost

Festival Internacional de Música de Cadaqués, de 4 a 15 d’agost

par Oriol

Cadaqués, una ciutat tranquil·la per excel·lència veurà alterada la seva activitat durant onze dies.

Aquesta població de l’Alt Empordà acollirà el Festival Internacional de Música de Cadaqués de 4 al 15 d’agost.

Les cases blanques d’aquest paradís que va enamorar a molts artistes com Salvador Dalí es tenyiran de música i emocions. La cultura i la tradició sempre ha anat lligat a Cadaqués, en aquesta ocasió no es tracta de pintura sinó de música.

  

Amb artistes consolidats

Per celebrar els 47 anys d’història el festival ens ofereix artistes ja consolidats i de diferents estils com són Jarabe de Palo, Mishima, Electro Deluxe i El Petit de Cal Eril, entre d’altres. Durant onze dies es podrà gaudir de pop, rock i música electrònica a tocar del Mediterrani.

Si encara no tens entrades, tens temps… Encara hi ha entrades disponibles i els preus van dels 12€ als 40€ per concert.

No només música…

Com és tradició des del naixement del festival, un artista plàstic és qui dissenya el cartell del festival. Aquest any aquest honor l’ha tingut Albert Serra, l’internacionalment reconegut director de cinema.

A part de les 20 actuacions principals del festival, es proposen activitats pedagògiques i concerts durant el dia per a totes les franges d’edat.

Hi ha un total de sis espais que seran els escenaris d’aquest festival. Tres de les sis espais oferiran activitats gratuïtes com són Passeig, Portlligat i Portitxó.

L’Església de Santa Maria de Cadaqués (on va néixer el festival el 1970), la Sala de l’Amistat i l’espai marítim de Sa Conca seran els escenaris dels concerts de pagament i dels esdeveniments de gran format.

… també menjar!

L’activitat gastronòmica es centrarà en l’espai Sa Conca que faran actes de gran format.

Els assistents podran gaudir de servei de bar per prendre algun refrigeri i refrescar-se de les temperatures caloroses d’estiu i també tindran com a plat principal de restauració les tapes que ja s’han convertit en un reclam pel públic.

 

Gaudeix de l’ambient, gaudeix de Cadaqués!

 

Més informació a http://www.festivalcadaques.com/

Vous aimerez aussi

Laisser un commentaire

Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience. Nous supposerons que vous êtes d'accord avec cela, mais vous pouvez vous retirer si vous le souhaitez. Accepter Lire

15585

INSCRIVEZ-VOUS À NOTRE

NEWSLETTER