Escape Game, el nou joc! | Benvinguts al Blog de Ir Oui Come
Home Cultura Escape Game, el nou joc!

Escape Game, el nou joc!

par Oriol

Aquests jocs de lògica i de reflexió estan de moda. Tancats, ben equipats, tindreu una hora per trobar la solució a tots els els enigmes que us posaran en mig del camí.

Tot i ser un moment d’oci i de complicitat entre els participants, és una excel·lent mitjà d’afavorir el “team building” de l’empresa. Tots els participants han de treballar per arribar a la resposta correcta.

Entre diferents univers i escenaris, veniu a descobrir els escapes games i les històries que presenten. 

Escolliu el vostre univers !

Entre Rivesaltes i Elne, més d’una dotzena de negocis són d’escape rooms. Cada oferta presenta uns escenaris dels mons, dels ambients i de diferents èpoques.

Apunteu-vos entre amics per formar un equip i resoldre els enigmes. Un consell: no caigueu amb l’angoixa si no trobeu una resposta ràpida a l’enigma!

És la possibilitat de viure les sensacions fortes sense tenir el perill de veritat i sense haver de ser un esportista en forma. Des de l’època prehistòrica, passant per l’univers Harry Potter o el Retorn al passat, veniu a mesurar-vos els nervis i l’enginy!

Dinosarium « expo dinosaures »

Vosaltres us retrobareu en el món de Jurassic park! Tindreu una hora per escapar de les urpes dels animals.

Time zone

3 ambients per 3 experiències diferents. Els univers « Asile psychiatrique », « Retorn al futur» i « Harry Potter » us espera. Quins siguin els vostres gustos i la vostra cultura, us trobareu forçament una experiència a la vostra mida.

La bodega vermella

A Thuir, en una bodega de caves i vins, el temps serà comptat per trobar l’elixir de la vida. En un quadre atípic i immersiu, veniu a intentar aquesta experiència entre els amics.

Codi evasió

Moltes aventures us esperen en aquest espai, aventures molt estranyes. Caldrà treure a lluir la inventiva i la perspectiva per aconseguir una missió amb èxit.

Escapix

En una presó i entre vampirs haureu de mantenir la calma per arribar a sortir! Mantingueu els nervis, no us heu de trencat abans del final del joc…

La boussole live escape game

Podeu triar entre l’escenari “pirata”, “hackers” i “vaudou”. El punt comú d’aquests tres ambients? La perspectiva on caldrà fer una prova per ensortir-vos.

El forat dels secrets

Sigueu conscients que caldrà mobilitzar totes les vostres facultats per resoldre els enigmes i les pedres del camí. Aquí us podeu posar a la pell de Sherlock Holmes per una experiència inèdita.

L’intriga-escape game

Al cor de la casa encantada pel seu antiga ocupant, podreu arribar a xocar amb els esdeveniments impressionants. Temeraris i temorosos però… vosaltres heu de sortir perfectament. En sereu capaços?

LegendR

Haureu d’anar a la caça de monstres. Allà s’haurà de treure la malícia i la ingenuïtat per aconseguir sortir d’aquest room escape. Us atrevireu a afrontar el repte?

Busca el millor Escape Room!

La llista no és exhaustiva, es tracta d’alguns lloc reputats en la matèria. Tindreu un moment d’oci entre amics i col·legues per veure qui manté millor els nervis!

A nosaltres ens encanten aquests jocs imaginatius i enigmàtics! Proveu l’experiència per descobrir la vostra ànima de detectiu!

Bona sort!

Vous aimerez aussi

Laisser un commentaire

Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience. Nous supposerons que vous êtes d'accord avec cela, mais vous pouvez vous retirer si vous le souhaitez. Accepter Lire

15585

INSCRIVEZ-VOUS À NOTRE

NEWSLETTER