¡Hermione en Port Vendres del 20 al 22 de abril! | Benvinguts al Blog de Ir Oui Come
Home Cultura ¡Hermione en Port Vendres del 20 al 22 de abril!

¡Hermione en Port Vendres del 20 al 22 de abril!

par Oriol

Atraca a Port-Vendres la llegendària fragata “Hermione” del 20 al 22 d’abril de 2018!

Allà estarà, amarrat a Port-Vendres, reconstruït de manera idèntica, amb els seus tres màstils i tots navegant cap a l’exterior. La fragata va portar al marquès La Fayette a Amèrica per donar suport al general Washington l’any 1781 durant la guerra d’independència! Aquest vaixell de guerra va ser construït en l’Arsenal de Rochefort sota el regnat de Lluís XVI i va portar Lafayette en tan sols 38 dies a Boston. S’anomena la Fragata de la llibertat i va naufragar accidentalment el 1793 davant de Croisic.

Hermione escale Port Vendres

La fragata és un vaixell de l’armada que és principalment part d’un equip on serveix per explorar o per donar suports als vaixells de guerra més pesats i més grans. És un vaixell molt més lleuger, ràpid i manejable, fàcil de dominar. Fora de la guerra, quan viatjava sola, utilitzava les seves habilitats per controlar la costa, buscar els enemics i portar les personalitats rellevants a un indret més segur.

 

De mida mitjana, el casc és de roure (44,2 metres d’allargada, 65 metres en total per 11,21 metres d’ample). La Hermione, com qualsevol fragata, porta tres màstils (més de 54 metres d’alçada) i la seva ala de 2.200 metres quadrats. Està equipat amb pistoles (26 en total) alineades en una sola fila. Poden disparar bales de 6kg (12 libras), per aquest es deia “fragata 12”. Hi van embarcar 300 persones.

 

La fragata avui en dia

Des de juliol del 1997, l’associació Hermione-Lafayette és la reconstrucció idèntica d’Hermione en el mateix lloc on va ser construït, a Rochefort, al cor de l’antic arsenal de Colbert.

Si el nou Hermione es fa fabricar en 6 mesos, l’altra va portar a terme durant 17 anys respectant materials del moment i especialment con es construïa. Era necessari trobar els oficis capaços de respectar la forma tradicional de treballar en el segle XVIII. Va ser un desafiament tècnic real que va complir amb el respecte per la construcció antiga i es va adaptar als nous temps adaptant la navegació i la seguretat. Tot es va fer obert i el públic podia veure pas a pas la construcció.

Hermione fregate Port Vendres

 

El 2015, durant 4 mesos, Hermione va refer el viatge de La Fayette, creuant l’Atlàntic i fent parades simbòliques per la costa dels EEUU. Va ser la culminació de la construcció d’aquesta obra.

EL 2016 va fer via a Bretanya furant casi 2 mesos.

 

Aquest 2018, la fragata es presenta al Mediterrani i es dirigeix al Marroc, Espanya, Portugal i 8 ports francesos, entre ells Port-Vendres!

Vine a celebrar, visitar, admirar, saber històries… El 20, 21 i 22 d’abril, abans de la marxa cap a Portugal.

 

 

Mira els 5 valors que transmet HermioneHermione port vendres

  1. compromís
  2. la transmissió
  3. la passió
  4. el saber fer
  5. la solidaritat

 

Recordatori dels passos pel 2018:

  • Rochefort: sortida el 30 de gener.
  • La Rochelle: del 1 al 20 de febrer.
  • Tánger (Marroc): del 9 al 13 de març.
  • Sète: del 27 de març al 2 d’abril.
  • Toulon: del 5 al 9 d’abril.
  • Marsella: del 12 al 16 d’abril.
  • Port Vendres: del 20 al 22 d’abril.
  • Niza: 25 d’abril
  • Bastia: del 27 al 29 d’abril
  • Portimão (Portugal): 8-10 de maig.
  • Pasaia (Espanya): del 18 al 21 de maig.
  • Burdeos: del 10 al 13 de juny.
  • Rochefort: retorn el 17 de juny.

 

Tarifes:

5 € / adult

2 € / jove(6-15 anys)

Gratis per – 6 anys

 

Zoom en la crida de Port Vendres del 20 al 22 d’abril:

Totes les places digitals per visitar l’Hermione ja han estat reservades a la pàgina web. No obstant, les entrades també s’oferiran al mateix dia.

Para ajudar a organitzar la seva visita:

  • Cie Visionaute estableix un servei de transport especialment reservat per aquests tres dies entre Argelès i Port-Vendres: reserveu!
  • CTM Cruises Co. també presenta mitjans de transport. Des d’Argelès i St Cyprien a Port-Vendres: ¡reserva ara!
  • Finalment, el Roussillon Cruises Coy també ofereix aquest servei entre Argelès, Banyuls, Collioure i Port-Vendres: reserva!

 

Per més informació visita el web de l’Hermione

Informació sobre la parada a Port Vendres: Oficina de Turisme de Port Vendres (+33)  046 882 07 54

 

Molt bona visita!

Vous aimerez aussi

Laisser un commentaire

Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience. Nous supposerons que vous êtes d'accord avec cela, mais vous pouvez vous retirer si vous le souhaitez. Accepter Lire

15585

INSCRIVEZ-VOUS À NOTRE

NEWSLETTER