Jocs Mediterrani Tarragona 2018, del 22 de juny a l’1 de juliol | Benvinguts al Blog de Ir Oui Come
Home Uncategorized @ca Jocs Mediterrani Tarragona 2018, del 22 de juny a l’1 de juliol

Jocs Mediterrani Tarragona 2018, del 22 de juny a l’1 de juliol

par Oriol

Tot apunt pels Jocs Mediterrani Tarragona 2018

Del 22 de juny a l’1 de juliol la Costa Daurada acollirà els XVIII Jocs Mediterranis

Enguany Tarragona és la ciutat organitzadora dels XVIII Jocs Mediterranis. Aquests Jocs es celebraran concretament del 22 de juny a l’1 de juliol i involucraran 16 municipis de la província. Hi participaran 4.000 esportistes organitzats en 33 disciplines esportives i de 26 països diferents.

Aquesta edició ha superat les xifres dels Jocs Mediterranis anteriors. Un absolut record! Entre els països mediterranis que participaran en aquests jocs cal destacar tres països que tindran una representació considerablement superior a la resta: Itàlia amb 419 esportistes, Espanya amb 396 i França amb 310.

Com hem dit anteriorment, hi ha un total de 33 disciplines esportives molt diverses. Els espectadors podran gaudir d’esports olímpics tradicionals com atletisme, gimnàstica artística o halterofília. Com a particularitat, els Jocs del Mediterrani també acullen disciplines esportives aquàtiques com rem, esquí nàutic o vela.

Els XVIII Jocs del Mediterrani compta amb 16 seus de les quals la majoria, unes 14, són a la província del Tarragonès. Les ciutats que acolliran més competicions seran Tarragona ciutat i Reus. Les úniques disciplines que es celebraran fora de la Costa Daurada són rem i piragüisme a Castelldefels i hípica a Barcelona.

 

Més informació a: www.tarragona2018.cat

Vous aimerez aussi

Laisser un commentaire

Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience. Nous supposerons que vous êtes d'accord avec cela, mais vous pouvez vous retirer si vous le souhaitez. Accepter Lire

15585

INSCRIVEZ-VOUS À NOTRE

NEWSLETTER