Paral·lel Festival 2018, del 31 d’agost al 2 de setembre | Benvinguts al Blog de Ir Oui Come
Home Uncategorized @ca Paral·lel Festival 2018, del 31 d’agost al 2 de setembre

Paral·lel Festival 2018, del 31 d’agost al 2 de setembre

par Oriol

El Paral·lel Festival torna a escena musical estiuenca de Catalunya! La 3a edició tindrà lloc a Guardiola de Berguedà, al voltant de Barcelona els dies 31 d’agost i 1 i 2 de setembre.

Petit però intens

L’aforament d’aquest festival és limitat. Les 1.000 persones que poden assistir al festival fan d’aquest festival una  petita joia allunyada de les grans aglomeracions a les que estem acostumats. Quina millor manera de gaudir de la bona música en “petit comité”?

De la música s’encarregaran artistes internacionals com Alan Backdrop, Dasha Rush o Forest Drive West. De les 35 hores de música que ens ofereix el festival cal destacar un estil per sobre dels altres: el techno, protagonista principal!

Facilitats i serveis

Des de l’organització del festival es proporcionen nombrosos serveis als assistents. L’allotjament no és un problema per qui assisteixi al Paral·lel. A la pàgina web del festival podrà trobar bastants propostes adaptades a totes les butxaques. Tendes de campanya, càmping, pàrquing per furgonetes i inclús hotels.

Si l’allotjament no és un problema, tampoc ho ha de ser el transport. Durant els tres dies de festival, l’organització proposa un autobús des del Festival fins a Arc de Triomf a Barcelona per tan sols 25€.

No només dormir i festa! Aquesta edició de 2018, el Paral·lel Plus + (la part innovadora i tecnològica) compte amb la col·laboració de Familiar, un grup artístic col·lectiu que construeix eines digitals, circuits i innovadores propostes creatives. La atenció se l’emporta Solarizator, un generador de so que funciona gràcies a les plaques fotovoltaiques que no necessiten bateria externa. Increïble, cert?

Si no tens entrades pel festival que tanca aquest mes d’agost no et preocupis. Encara queden abonaments pels tres dies a la pàgina web i inclouen places pel càmping!

Vine i gaudeix del festival íntim amb els Pre-pirineus al fons!

Més informacions a  http://www.parallelfestival.com/

Vous aimerez aussi

Laisser un commentaire

Ce site Web utilise des cookies pour améliorer votre expérience. Nous supposerons que vous êtes d'accord avec cela, mais vous pouvez vous retirer si vous le souhaitez. Accepter Lire

15585

INSCRIVEZ-VOUS À NOTRE

NEWSLETTER